Partyfiets

Partyfiets

☑️ 22 zitplaatsen


Er zijn in het totaal 22 zitplaatsen (waarvan er 14 kunnen trappen) + 1 chauffeur + iemand achter de tap. Er zijn telkens minimum 14 personen vereist!

☑️ Muziek


Een partyfiets zonder muziek is onmogelijk! Daarom is er een cd speler voorzien (CD, USB, MP3) om de meest foute nummers en leukste meezingers af te spelen.  Op die manier hoort men jou van ver afkomen.

☑️ Bier van het vat


Op de fiets staat een tapinstallatie zodat een koud pintje verkrijgen kinderspel  wordt. De geïsoleerde kist en koeling zorgen voor de meest frisse pintjes.  (Het afnemen van drank is niet verplicht).


☑️ Rolstoeltoegankelijk


Er kan een rolstoel op de partyfiets geplaatst worden. Op die manier kan iedereen meegenieten van het fietsplezier.


☑️ BOB


Uit veiligheids overwegingen bestaat er ook de mogelijkheid om een BOB van ‘t Velootje in te huren. Deze heeft ervaring met het besturen van de fiets. Als iemand van jullie groep zelf wil sturen dient deze de bestuurdersverklaring te ondertekenen. De bestuurdersverklaring vind je hier terug.☑️ Veilig in het verkeer


De fiets is voorzien van twee voor- en twee achterlichten om veilig rond te fietsen als het donker wordt.☑️ Reservatie


De huurder wenst te reserveren en gaat akkoord met de algemene voorwaarden. Bij aanvang huur dient de huurder een huurovereenkomst te tekenen en de bestuurder(s) een bestuurdersverklaring te tekenen. Hierbij is legitimatie verplicht ! Voor algemene voorwaarden: klik hier. Voor de huurovereenkomst: klik hier.


☑️ Betaling


De betaling dient voldaan te zijn uiterlijk bij aflevering van de fiets. Nooit achteraf. Er wordt ook een waarborg van 150 euro aangerekend, deze krijg je na afloop van de verhuring terug op dezelfde wijze als ze betaald werd.
PRIJZEN

Prijzen fiets:

Vervoerskosten:

1 uur: 90 euro
2 uur: 180 euro

3 uur: 270 euro
4 uur: 300 euro

Per gereden kilometer (vanaf Lauwe): 1,50 euro met een minimum vervoerskost van 50 euro.

De prijzen van de drank zijn afhankelijk van de hoeveelheid die je kiest.

Keuze uit:

50 liter: 170 euro
30 liter: 100 euro

Waarborg:

De waarborg voor de fiets bedraagt 150 euro.

Prijzen drank: